Odkup lesa na kamionski cesti

odkup lesa na kamionski cesti

Vsak lastnik gozda je ponosen na svoj košček narave, zato tudi najbolje ve, kako poskrbeti zanj. Če želite za posek dreves in spravilo lesa poskrbeti v lastni režiji, vam nudimo možnost odkupa lesa na kamionski cesti. Hlodovino le dostavite do najbližje ceste, ki je prevozna z gozdarskim kamionom, mi pa bomo poskrbeli za odvoz in skladiščenje.

Odkup lesa na panju

odkup lesa na panju

Nimate časa? Vam primanjkuje ustrezna gozdarska oprema ali izkušnje? Potrebujete pomoč pri sečnji in spravilu? Če ste na eno od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem je odkup lesa na panju najbolj primeren za vas. Poskrbeli bomo za posek dreves, varen odvoz lesa ter počistili ostanke poseka in vej. Vse storitve in izvedba gozdarskih del bodo opravljene profesionalno in po željah lastnika.

Odkup lesa za biomaso

odkup lesa za biomaso

Pri poseku ali obdelavi lesa nastanejo sveži ali posušeni ostanki (veje, listje, iglice, žagovina,
oblovina, …), ki so na prvi pogled neuporabni, vendar prav tako primerni za nadaljnjo obdelavo. Z najsodobnejšo opremo jih bomo predelali v lesne sekance ter poskrbeli za odvoz materiala iz lokacije. Za biomaso odkupujemo tudi star odslužen les in druge izkoriščene lesne kose, ki niso več uporaben za reciklažo ali drugačno vrsto predelave.

Odkup lesa na vaši lokaciji

Odkup lesa na vaši lokaciji

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za odkup lesa na željeni lokaciji (doma, ob gozdu, na
žagi, …).

Posek in spravilo lesa

Pospravilo in posek lesa

Naše načelo je kvalitetno in profesionalno delo v skrbi za gozd in naravo. Pri poseku in spravilu lesa skušamo ustreči željam lastnikov in poskrbeti za njihovo zadovoljstvo. Delo nam omogoča sodobna delovna oprema in vozni park.

Odkup hlodovine

Odkup hlodovine

Poskrbeli bomo za odkup in odvoz hlodovine po najboljših cenah na trgu. Pri cenitvi upoštevamo tudi izbrane storitve, ki vam jih ponujamo zgoraj ter kvaliteto lesa. Hlodovina, ki je bila posekana profesionalno ob pravem času ima najboljše lastnosti in največjo vrednost. Zato vas vabimo, da v primeru, da nimate primernega znanja, izkoristite naše strokovne storitve, saj vam bomo le tako izplačali kar največ za vaš les.